Blog

Private lease > Blog

Een Porsche leasen met je vrienden

6 augustus 2016 / 0 Comments / 364 / Blog, News 2016

Een Porsche leasen met je vrienden

Bij ShareaPorsche krijgt u samen met vrienden de beschikking over een Porsche. Welke jonge jongen droomt hier niet van een Porsche voor zijn deur. In overleg bepaalt u de contractduur (12 of 24) maanden en verdeelt u het overeengekomen aantal jaarlijkse kilometers via een handige app. Hier uit volgt voor elke deelnemer een vast maandbedrag. Na afloop van het contract levert u de auto weer in bij uw Porsche dealer. Het gaat om jong-gebruikte modellen als de Porsche Boxter, Cayman en 911.

De criticasters zullen wijzen op de mogelijke haken en ogen van het concept. Maar wij zien de humor en de mogelijkheden hier wel van in. Porsche zorgt zo niet alleen voor een hoop publiciteit maar maakt het nog begeerlijker om te dromen van een Porsche. Bovendien speelt het in op de huidige trend die alle volumemerken al hebben omarmd: namelijk private lease (abonnement op een auto). Als deelnemer krijg je toegang tot de app waarmee je makkelijk allerlei zaken kunt regelen.

 

Een Porsche leasen met je vrienden

15 juli 2016 / 0 Comments / 591 / Blog, News 2016

Bij ShareaPorsche krijgt u samen met vrienden de beschikking over een Porsche. Welke jonge jongen droomt hier niet van een Porsche voor zijn deur.

Read more

Private lease voordelen

15 juli 2016 / 0 Comments / 616 / Blog, News 2016

Toe aan een andere auto? Denk dan ook eens na over private lease. Wel het gemak en de onafhankelijkheid van een eigen auto, maar zonder de zorgen over oplopende vaste kosten.
Op zoek naar een andere auto? Private lease is een aantrekkelijk alternatief voor het kopen van een (nieuwe) auto.

Read more

Een auto privé leasen: hier moet je op letten

15 juli 2016 / 0 Comments / 581 / Blog, News 2016

Een auto leasen was altijd voorbehouden aan de zakelijke automobilist. Maar leasemaatschappijen mikken nu ook steeds meer op de privé-rijder. Interesse? Erik-Jan de Jong van de ANWB legt uit waar je op letten.

Read more

NEED A HAND TO FIND YOUR CAR?

Contact Us