Private lease voordelen

Private lease > Blog > Private lease voordelen

Private lease voordelen

15 juli 2016 / 0 Comments / 616 / Blog, News 2016
Facebook It
Tweet It
Pinterest It
Google Plus It

Toe aan een andere auto? Denk dan ook eens na over private lease. Wel het gemak en de onafhankelijkheid van een eigen auto, maar zonder de zorgen over oplopende vaste kosten.
Op zoek naar een andere auto? Private lease is een aantrekkelijk alternatief voor het kopen van een (nieuwe) auto. Voor een vast bedrag per maand wordt autorijden zorgelozer en blijven onverwachte verrassingen achterwege. Private lease betekent niet alleen grip op de kosten maar ook gemak en zekerheid. En geen bijtelling zoals bij een zakelijke leaseauto. Gedurende het contract blijft de auto eigendom van de leasemaatschappij, dus aan het eind van het contract is er geen gedoe met het verkopen van de auto.

De voordelen op een rij
– Door een vast maandbedrag blijven onverwachte kosten achterwege (inclusief WA verzekering, wegenbelasting én bandenvervanging).
– De leaseauto geeft ook recht op pechhulp in het buitenland.
– Iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs mag in een leaseauto rijden.
– Een leasecontract stopt bij overlijden (zonder verrekening van de resterende termijnen)
– Flexibel: het contract is tussentijds, boetevrij, aan te passen, bij bijvoorbeeld meer of minder gebruik van de auto.

Grip op de kosten
Een nieuwe auto is na een jaar al 25% minder waard en dat is vaak het moment waarop kosten voor reparatie en onderhoud zullen stijgen. Uit onderzoek van ANWB blijkt dat 86% van de mensen niet precies weet wat ze per jaar kwijt zijn aan hun auto. Een kleine middenklasse auto zoals een Volkswagen Golf 1.2 kost per maand al snel € 530,-. Deze kosten zijn gebaseerd op een nieuwe auto voor de eerste vijf jaar, bij een gemiddeld aantal kilometers van 10.000 per jaar. De ANWB heeft een handig hulpmiddel dat inzicht geeft in alle vaste en variabele kosten gebaseerd op de persoonlijke situatie.

NEED A HAND TO FIND YOUR CAR?

Contact Us